VM i curling kommer til Silkeborg

Peter A. Sørensen 

Silkeborg Sportscenter skal lægge is til kvindernes VM i curling i 2019

CURLING Der bliver mulighed for at se curling fra allerøverste hylde, når Silkeborg Sportscenter i marts 2019 lægger is til kvindernes VM i curling.

Aftalen mellem Silkeborg Kommune og Dansk Curlingforbund blev underskrevet tirsdag aften i sportscentret. Det sker på et tidspunkt, hvor både det danske herre- og kvindelandshold lige har kvalificeret sig til OL i curling i 2018.

- Det er stort for byen, og fra Silkeborg Kommune vil vi forsøge at skabe en stor event ud af det. Vi forventer også, at byens hoteller vil være fyldt op i den periode, siger borgmester Steen Vindum, der underskrev aftalen på vegne af kommunen.

Curling-VM kommer til Silkeborg året efter den store golfturnering - Made In Denmark, og i juli 2019 er Silkeborg også medvært ved VM i juniororientering.