Bredsdorff efter flop: Elendigt resultat

Michael Helligsø 

Nordsjælland vandt sensationelt med 31-30 i Jysk Arena

HåNDBOLD Årets sidste hjemmekamp i Jysk Arena blev en kæmpe skuffelse for Bjerringbro-Silkeborg.

Kravet var en pligtsejr mod oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold, men sådan kom det langt fra til at gå.

På en scoring et sekund før tid af Johan Meklenborg vandt udeholdet sensationalt med 31-30 mod et meget skuffende BSV-hold, der nu har tabt to kampe i streg i Jysk Arena.

En kæmpe nedtur for BSV, der efterhånden må spejde langt efter at ende i top-2 i grundspillet.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen var nærmest rystet efter nederlaget.

- Resultatet er elendigt.

- Vi havde helt eksorbitante forsvarsproblemer. Nordsjælland var med til pausen, hvor vores forsvar ikke fungerede på et højt nok niveau. Derfra var det syv mod seks, og det er en ny dimension i spillet. Nordsjælland kører herfra med en sejr på baggrund af deres evne og vores manglende evne til at spille syv mod seks, siger træneren.

Allerede fra kampens start var hjemmeholdet i problemer.

Gæsterne kom bedst fra land og scorede efter behag i kampens start, og først midt i første halvleg kom BSV’s første føring, da Johan Hansen scorede til 8-7.

Føringen blev senere udbygget til 14-10, men hjemmeholdet var ikke helt oppe at ringe, så forspringet ved pausen var blot på 16-14.

Efter pausen havde BSV også umådeligt svært ved at ryste de stædige nordsjællændere af sig.

Selv om Aljosa Rezar var kommet ind i målet og leverede fine redninger, blev en føring på 25-22 pludseligt forvandlet til 25-25 med 11 minutter igen, og så var der pludselig stor spænding om udfaldet.

BSV kunne slet ikke styre gæsternes syv mod seks-spil. I slutfasen fulgtes de to hold ad, og et minut før tid udlignede Nicolai Pedersen til 30-30.

Derefter brændte Nikolaj Markussen for BSV, og i kampens sidste angreb sørgede Johan Meklenborg så for det sensationelle resultat.

Nikolaj Øris blev topscorer med 10 mål på en sort, sort aften for BSV.