Team Esbjerg snupper talentchef i Silkeborg-Voel

Peter A. Sørensen 

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM ansatte op til denne sæson Thomas Høst som talentchef og træner for klubbens U18-hold.

Det har været en stor succes med tre af klubbens hold, som er kvalificeret til ligaen efter vinterpausen, men den 1. maj er det slut.

Her forlader Thomas Høst Silkeborg-Voel for at tiltræde i stillingen som talentchef i Team Esbjerg.

- Det er mit klare indtryk, at Esbjerg-området har et blomstrende håndboldmiljø, og at trænerteamet på Team Esbjergs ligahold, Jesper Jensen og Mette Melgaard, har en oprigtig interesse i at orientere sig mod ungdomsarbejdet. Synergierne mellem liganiveauet og ungdomshåndbold er en vigtig forudsætning for at lykkes med at udvikle egne spillere. Som helhed virker det som om, der er rigtig mange trænere og ressourcer omkring håndbolden i Esbjerg, som vi skal have forenet om at arbejde i en fælles retning. Vi vil gerne være med til at udvikle klubmiljøer i hele regionen, siger Thomas Høst.

41-årige Thomas Høst kom til Silkeborg-Voel fra SK Aarhus, hvor han var i seks sæsoner. Siden i fjor har han endvidere været elitekommunekonsulent og områdeleder for talenttræning i Dansk Håndbold Forbund (DHF). Han er diplomtræner og har den højeste europæiske træneruddannelse, EHF Master Coach.