Spejdere sælger juletræer

THEM Spejderne i Them sælger også i år juletræer fra Torvet i Them, og salget fortsætter frem til på fredag den 22. december.

Spejderne i Them er en aktiv gruppe, der tæller omkring 60 spejdere. Det er ikke uden omkostninger at drive spejderarbejdet, og målet er at holde kontingentet på et niveau, hvor alle kan være med. Derfor er overskuddet fra juletræssalget en kærkommen indtægt.

- At gå til spejder er på den ene side en masse spændende aktiviteter, hvor den enkelte bliver udfordret, og på den anden side handler det om at udvikle det hele menneske. Det vil sige at udvikle spejderens fulde potentiale såvel i forhold til sig selv som at indgå i relationer og samarbejde med andre. Dette sker gennem leg, udfordringer og oplevelser samt særlige aktiviteter, fortæller tropleder Christina Dylmer.