Thomas Bjørn jubler: Golfstjerne spiller i Silkeborg

Mathias Hove Andersen 

En af golfsportens store navne deltager i Made in Denmark, og det skaber stor glæde hos Thomas Bjørn

GOLF Når Silkeborg Ry Golfklub fra 30. august 2018 for første gang er vært ved Made in Denmark, kan publikum se frem til at opleve en af Europas mest vindende golfspillere på nærmeste hold.

Onsdag morgen kunne arrangørerne afsløre, at britiske Lee Westwood finder vej til Søhøjlandet, og det glæder Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn, der er ambassadør for turneringen.

- Lee er en fantastisk fyr og en af de bedste europæiske golfspillere nogensinde. Han er en sand legende, og jeg synes, det er fantastisk, at han nu skal prøve kræfter med Made in Denmark på min egen barndomsbane og hjemmeklub i Silkeborg, siger Thomas Bjørn.

Promoter Flemming Astrup deler entusiasmen omkring Lee Westwood.

– Jeg har mødt ham nogle gange nu, og jeg er på alle måder glad for, at han kommer til Made in Denmark i 2018. Han nyder enorm stor sympati – både hos mig og golffans verden over – og jeg er sikker på, at han vil blive et trækplaster i Silkeborg, fortæller Flemming Astrup, der håber, at flere stjerner vil følge trop.

- Desuden kan hans deltagelse jo være et varsel om, at spillerne godt ved, at Made in Denmark 2018 bliver vigtig i bestræbelserne på at komme på Ryder Cup-holdet. Og i så fald bliver Westwood nok ikke det eneste store navn, siger Flemming Astrup.