Foto: Colourbox

Politiet beslaglagde hash hos unge mænd

Adam Haff 

Onsdag aften fandt politiet hash hos tre unge mænd i Silkeborg

SILKEBORG Når politiet afsætter ressourcerne til det, så finder betjentene narko i Silkeborg.

Således også en ganske almindelig onsdag aften i byen, hvor flexpatruljen var hjemme hos en 19-årig ung mand i hans hjem på Læsøgade. Politiets særlige narko-patrulje noterede den 19-årige for at have otte gram hash.

En jævnaldrende kammerat blev sigtet for at have to gram hash.

Politiet var også på hjemmebesøg hos en 23-årig mand på Lupinvej. Han blev sigtet for at have fem gram hash. Mængderne var små og alle tre blev sigtet for at have stofferne til eget brug.

På gaden stødte betjentene på en 21-årig mand, de kender fra det lokale narkomiljø. Han havde to gram på sig. Og i hans hjem i Vestergade fandt flexpatruljen yderligere 316 gram hash. Narkoen og nogle remedier blev beslaglagt.

Manden havde forskelligt udstyr, der bruges i forbindelse med salg af hash. Han blev sigtet efter den skærpede straffelovsparagraf om videreoverdragelse af narko til andre, oplyser politiet i Silkeborg.