BSV binder stjernespiller til 2021

Michael Helligsø 

En af BSV’s største profiler har forlænget kontrakten for anden gang i år

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg råder nu over klubbens foretrukne playmaker frem til 2021.

30-årige Sebastian Skube har nemlig sat sin underskrift på en ny kontrakt med klubben, som han skiftede til for tre år siden.

Det er anden gang på under et halvt år, at den slovenske spilstyrer forlænger sin kontrakt med BSV.

- Jeg er virkelig glad for at være i Danmark og spille i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg synes, at jeg spiller mit bedste håndbold nogensinde.

I denne sæson er Skube spilleren med klart flest assists i ligaen.

- Jeg har mange minutter på banen, og det er jeg glad for. Jeg synes, at vores spil passer godt til mig. Vi har gode stregspillere og gode skytter, og så er det min opgave at hjælpe dem. Jeg elsker håndbold, og jeg elsker Bjerringbro-Silkeborg, siger Sebastian Skube.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er meget tilfreds med forlængelsen.

- Det var en stor dag, da Sebastian Skube sagde ja til at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Nu har vi haft ham i fire år, og vi har udsigt til tre år mere. Det er kæmpestort for klubben, for holdet, for vores sponsorer og for vores tilskuere.

- Sebastian Skube vil også i de kommende tre år være en betydelig del af vores succes. Han vil berige og underholde i JYSK arena, i hele Danmark og forhåbentlig også i nye europæiske eventyr. Det er en stor nyhed, at Sebastian Skube og hans familie er faldet så godt til, at han har lyst til at fortsætte, selvom der indimellem kommer tilbud fra endnu større klubber, siger træneren.