BSV satte et flot punktum på 2017

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg leverede en koncentreret indsats og besejrede KIF Kolding København på udebane i årets sidste kamp

HÅNDBOLD Lillejuleaften lukkede Bjerringbro-Silkeborg året med en udesejr over KIF Kolding København, der endte med at tabe 28-34 hjemme i Sydbank Arena.

BSV’erne fik dermed tiltrængt oprejsning efter to nederlag i træk til henholdsvis GOG og Nordsjælland Håndbold. Peter Bredsdorff-Larsens mandskab overvintrer dermed på tredjepladsen i tabellen med 22 point efter 17 kampe.

Gæsterne kom bedst fra land i Kolding, og efter godt seks minutters spil kunne Michael V. Knudsen sende gæsterne i front med tre mål ved stillingen 1-4. Hjemmeholdet kom efterfølgende lidt bedre med i opgøret, men gæsternes tremålsføring var alligevel intakt midtvejs i første halvleg.

Begge mandskaber blev ramt af en række udvisninger, og dommerlinjen var til tider svær at finde hoved og hale i, men BSV’ere bevarede koncentrationen, og frem mod pausen blev føringen udbygget yderligere på trods af flere perioder i undertal. Nikolaj Markussen viste vejen med fem scoringer på seks forsøg, og efter de første 30 minutter var BSV foran med fem mål ved stillingen 12-17.

BSV kom flyvende ud til anden halvleg, hvor tre hurtige scoringer ændrede stillingen til 12-20. Med en komfortabel føring på otte mål var det svært at forestille sig, at hjemmeholdet skulle kæmpe sig tilbage i opgøret, og det blev heller ikke tilfældet.

Et kvarter før tid var BSV i front med syv mål, og sejren var på ingen måde i fare. Selvom KIF kortvarigt kom lidt tættere på, endte værterne med at tabe 28-34 til BSV, der var i fuld kontrol hele vejen fra start til slut.