Lær at lave flødeboller på Gjern Aftenskole

Gjern Aftenskole disker i det nye år op med en række kurser, foredrag og arrangementer

GJERN Gjern Aftenskole er klar med et nyt program for den kommende vinter- og forårssæson, der byder på 23 hold samt to foredrag og et debatarrangement.

Tre af nyhederne er kurser, hvor man kan lære at male akrylmalerier, lave lækre smoothies eller hjemmelavede flødeboller.

På den søde side er der igen et kursus i at lave chokolade. Denne gang handler det blandt andet om påskeæg og andre lækkerier.

Men når det er blevet til for mange søde sager, der har sat sig på sidebenet, er der brug for motion og bevægelse. Her byder aftenskolen blandt andet på det helt nye hold »Motion for mænd«, hvor der sættes fokus på øget muskelstyrke i mave og ryg, bedre kropsholdning, øget smidighed, bedre balance og styrket lungefunktion.

Kryddersnaps er en anden måde at styrke sig på, og her står Gjern Aftenskole i den nye sæson for en kryddersnapsetur til Kongenshus Hede

Akrylmaleri, førstehjælp, dyrkning af æbletræer, yoga, callanetics, historiehold, litteraturkreds og meget mere kan man gå til - foruden foredrag, hvor man blandt andet kan høre om nogen af verdens katastrofeområder, lige som Skorup-Tvilums sognepræst Gerda Neergaard Jessen ser på at være et perfekt menneske, der er fuld af fejl. bg