Næsten 30 forskellige aktiviteter i Idræt om Dagen

SILKEBORG Straks efter årsskiftet tager Idræt om Dagen i Silkeborg fat på programmet for første del af 2018. Der er tæt på 30 tilbud om motion og aktiviteter, og de er rettet mod alle voksne i Silkeborg, der har mulighed for at deltage i dagtimerne.

- Idræt om dagen i Silkeborg vil gerne give dig rammerne og muligheden for at styrke din egen sundhed, både den fysiske sundhed og den mentale sundhed. Så find badmintonketsjeren frem af skabet, snør traveskoene eller kast dig ud i en gang floor-ball eller måske volleyball sammen med naboen. Idræt om Dagen tilbyder knap 30 forskellige aktiviteter i dagtimerne og alle voksne er velkomne - unge som ældre og mænd som kvinder, siger lederen af Idræt om Dagen, Kaspar Ginnerup Knudsen.

Idræt om Dagen er langt hen ad vejen båret af frivillige kræfter samt en masse instruktører, og flere af Idræt om Dagens tilbud er kommet til i tæt samarbejde med Sundhedshuset i Silkeborg, bl.a. hensyntagende træning, »Kræft’er til motion«, »Styrk dit Hjerte« og »Lungekor«. Disse fungerer som en del af kommunes sundhedsfremmende og forebyggende indsats på forskellige områder.

Ud over motion og aktivitet lægger Idræt om Dagen også vægt på det sociale samvær for at skabe livsglæde og nye relationer deltagerne imellem.

Sæsonprogrammet kan fås på Biblioteket, Medborgerhuset, Borgerservice, Sundhedshuset i Toldbodgade, hos Idræt om Dagen v. Jysk Arena samt på Idræt om Dagens hjemmeside.