En onsdag med barsk vejr

Bjarne Gregersen 

Onsdagen starter med kold regn med sne og slud og dermed med risiko for glatte veje

SILKEBORG Vejrmæssigt er det en barsk onsdag at vågne op til for Silkeborg og det øst- og midjyske område i det hele taget, for det bliver en forblæst dag med masser af kold regn blandet med sne og slud.

Meldingen fra DMI er, at vi fra starten af dagen får frisk til hård vind fra sydøst med kraftige vindstød, udbredt nedbør der en overgang kan komme som slud eller måske tøsne, og dermed er der stor risiko for, at der vil være glatte veje.

Temperaturen bliver mellem 2 og 5 grader koldest nordpå.

I løbet af eftermiddagen aftager vinden til svag til jævn skiftende eller sydvestlig vind, først i den sydlige del af regionen, og her måske mere ophold i vejret, hvor regnen slår over i bygevejr.

I aften og i nat og fortsat mest skyet med regn eller byger af og til lokalt som slud og temperaturer mellem 2 og 5 grader, i tilfælde af opklaring ned til frysepunktet. Vinden bliver svag til frisk skiftende eller vestlig.