Nytårskoncerter i Them

Bjarne Gregersen 

De traditionsrige nytårskoncerter i Them er tilbage

THEM Efter at 2017-udgaven af nytårskoncerten i Toftebjerg, Them Bibliotek & Medborgerhus blev noget anderledes med hensyn til både afvikling og tidspunkt på grund af den daværende ombygning af medborgerhuset, så kan man her i januar glæde sig til, at nytårskoncerten er tilbage ved den gamle tradition med to koncerter, der hver især byder på et fesligt overflødighedshorn af musik og sang.

Koncerterne afvikles de to aftener onsdag og torsdag den 10. og 11. januar, og her vil man kunne opleve en række lokale kor og orkestre på scenen, altsammen i et samarbejde mellem Den Kreative Skole og Kulturstafetten.

Onsdagens koncert står i lidt højere grad i korenes tegn end om torsdagen, da her blandt andet kan opleve »Voicette« fra Ry og »Local Vocal« fra Gjessø.

Onsdag kommer også Delia Pedersen på tværfløjte og Nana Michelsen på flygel og spiller Bach, mens man torsdag vil kunne opleve spillemandsmusik med »Snuptaw«.

Begge aftener spiller Old Boys Bigband, ligesom Nina Hyldgaard Rasmussen fra Den Kreative Skole og Asger Bue Nørbjerg, der spiller på flygel. Desuden spiller lærerduoen »McFinnigans«.

Derudover er der naturligvis også fællessang, og det er Søren Kristian Frydenlund-Vad, derstyrer slagets gangfra start til slut.