Knytnæveslag i hovedet: Frivillig på Rampelys udsat for røveri

Adam Haff 

Politiet efterlyser vidner til røveri på Bindslevs Plads 2. juledag

SILKEBORG Politiet efterlyser nu vidner til et røveri, der skete natten til 26. december.

En 49-årig mand, der er frivillig på Rampelys, blev klokken 03.20 overfaldet, da han var på vej hjem fra spillestedet på Bindslevs Plads.

Lidt henne ad gaden, i en port ved værtshuset »Målet«, stod gerningsmanden på lur. Da den 49-årige mand kom forbi stak røveren manden et knytnæveslag i hovedet og løb væk med offerets stofpose:

- I posen var der bare madrester og noget tøj. Røveren troede nok, at det var dagens omsætning fra Rampelys, han fik fat i, siger politikommissær Bent Riber Nielsen.

Offeret var chokeret over overfaldet. Han var øm efter slaget, men han kom ikke alvorligt til skade. Den 49-årige ringede selv politiet, der forgæves søgte efter den ukendte gerningsmand i området.

Politiet har kun et sparsomt signalement af gerningsmanden. Han var cirka 180 centimeter høj og muskuløs. Offeret bemærkede, at røveren havde sorte jeans på, men ellers husker han intet om gerningsmandens påklædning.

Politiet har ventet med at offentliggøre sagen indtil offeret var blevet genafhørt:

- Vi ville gerne have noget mere at gå ud med. Blandt andet håbede vi på at have en bedre beskrivelse af gerningsmanden, siger Bent Riber Nielsen om årsagen til den lidt forsinkede efterlysning.

Hvis man har bemærket noget vil politiet gerne have oplysninger på telefon 114.