Udsigt til udsolgt til Hede Rytmers 2018-udgave

Brian Holst 

Ifølge festivalchef Oliver Zähringer er der på nuværende tidspunkt omsat for en million mere end på samme tidspunkt sidste år

SILKEBORG Der er udsigt til fuldt hus i Indelukket, når Hede Rytmer slår dørene op til endnu en festival i dagene den 24., 25. og 26. maj 2018.

Ifølge Oliver Zähringer er der solgt 3000 billetter både til fredag og lørdag ud af de 5000 gæster, der hver aften lukkes ind på festivalpladsen.

- Dertil kommer, at jeg skal tilbageholde billetter til faste kunder og partnere, der udgør ca. 800 hver aften. Derfor er der reelt set kun 1200 billetter tilbage til salg fredag og 1200 billetter til salg lørdag, siger Oliver Zähringer, som oplyser, at ca. 90 procent af de solgte billetter er partout-billetter.

- Salget er gået meget bedre end på samme tid i fjor. Det hænger sammen med, at mange havde en rigtig god oplevelse til den seneste udgave af Hede Rytmer med gode navne og godt vejr. Derudover har det vist sig at være en god idé at vi havde en tyvstart på billetsalget til dette års Hede Rytmer, som resulterede i 750 solgte billetter på én dag, siger Oliver Zähringer.

Til dette års Hede Rytmer er hovednavnene Thomas Helmig, Aqua og Carpark North.