SIF fastholder forsvarstalent på lang kontrakt

Mathias Hove Andersen 

20-årige Jeppe Gertsen har skrevet under på en kontraktforlængelse. Aftalen løber frem til sommeren 2021

FODBOLD Silkeborg IF har mandag offentliggjort en kontraktforlængelse med 20-årige Jeppe Gertsen. Forsvarstalentet er nu at finde i SIF frem til sommeren 2021.

- Det er vildt dejligt, at jeg nu kan koncentrere mig om fodbold i de næste tre et halvt år. Jeg elsker at spille fodbold, og at jeg nu har en lang kontrakt på fuld tid, er en drøm, der går i opfyldelse, siger Jeppe Gertsen, der har været fodboldspiller på fuld tid siden i sommer, hvor han blev student fra Silkeborg Gymnasium.

– Jeg smiler og er glad. I efterårets sidste kamp mod OB fik jeg min superligadebut, da jeg blev skiftet ind i en hektisk afslutning, og nu har jeg fået en ny aftale. Det er stort. Jeg vil arbejde hårdt og knokle på med den plan, vi har lagt for min udvikling, og så er det mit mål at få masser af spilletid på førsteholdet, uddyber Jeppe Gertsen.

Et stort potentiale

Jeppe Gertsen er et produkt af klubbens talentudviklingssystem, og SIF-manager Peter Sørensen glæder sig over midtstopperens udvikling.

- Hen over det sidste år er der sket rigtig meget med Jeppe Gertsen. Han er gået fra at være en ung spiller med talent til nu at banke kraftigt på til førsteholdet. Vi glæder os over, at det er en af vores egne, der har gennemgået den udvikling, men det der gør os allermest glade i SIF er, at Jeppe er så god, at vi er overbeviste om, at han kan få samme betydning for holdet, som andre af vores egne: Tobias Salquist, Sammy Skytte, Robert Skov og Jens Martin Gammelby. Jeppe Gertsen har potentialet til ikke bare at gå ind på vores hold som en af de dominerende, men også at blive en iøjnefaldende spiller i Superligaen, lyder det rosende fra Peter Sørensen.

Jeppe Gertsen er vendt tilbage fra juleferie i forrygende form. I fredags triumferede han i den tilbagevendende yoyo-test, hvor truppens konditionelle forfatning måles.