Uddannelses-center flytter til erhvervskorridor

Kenneth Husum 

KompetenceSilkeborg får samtidig nyt navn

SILKEBORG Som et led i fusionen mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg, skifter KompetenceSilkeborg navn til Kompetence360. Samtidig flytter man alle kursusaktiviteter og personale til et nyt erhvervscenter ved den nye erhvervskorridor på Kejlstrupvej.

- Der er sket en stor udvikling i mulighederne til erhvervslivet og dets ledere og medarbejdere. Vi ønsker med et nyt erhvervscenter og vores nye navn, kompetence360, at favne mangfoldigheden og gøre det endnu lettere og overskueligt, at kombinere de mange muligheder til et unikt koncept for erhvervslivet, siger erhvervschef Berit Schau Muster.

Kompetence360 kan som en del af College360 nå ud til mange forskellige brancher både lokalt og nationalt.

Udover navneskifte og den nye placering, indgår Kompetence360 i et nyt samarbejde mellem erhvervSilkeborg, Jobcenter erhverv og Væksthus Midtjylland, hvor én indgang til forsyning af kompetencer, er et nyt fælles formål, der skal styrke erhvervslivets ønsket om vækst.