Aktive Kvinder får besøg af Peter Qvortrup Geisling

SILKEBORG »Giv livet et serviceeftersyn« er titlen på et foredrag, som TV-lægen Peter Qvortrup Geisling holder hos Aktive Kvinder Silkeborg torsdag den 18. januar i Medborgerhusets sal A.

- Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra Lægens bord, Ha’ det Godt og Diagnose Søges, når jeg kigger forbi, siger Peter Qvortrup Geisling.

I modsætning til Peters tv-programmer bliver livet jo nok ikke genudsendt, så tv-lægen forsøger at inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme.

Dette har 300 medlemmer af Aktive Kvinder Silkeborg valgt at tage imod, så alle billetter er udsolgt.