To kvinder i Galerie Moderne

KUNST Galerie Moderne Silkeborg åbner det nye udstillingsår med en dobbeltudstilling med to af galleriets kvindelige kunstnere.

Og det er to velkendte navne for kunstpublikummet i Silkeborg, nemlig Gina Pellon og Linda Bjørnskov.

Cubanske Gina Pellon udstillede i 1972 for første gang hos i Galerie Moderne i Silkeborg. Det var en separatudstilling med 20 malerier, som alle blev solgt. Siden har Gina Pellon været i galleriets stald frem til sin død i 2014. På den aktuelle udstilling vil der være malerier fra perioden 1965 og frem til 2008.

Linda Bjørnskov er født i 1973 og har været hos Galerie Moderne Silkeborg siden 2007. Hendes udstilling har titlen »Skyggefjerner« og omfatter 13 malerier, som kan ses på første sal i Galerie Moderne.

Udstillingerne åbner på lørdag og kan ses til 24. februar.