Læserklubben besøger Dahl på Café Hack i Århus

Fornøjelig formiddag onsdag 4. april på Café Hack i selskab med Søren Dahl og et par berømte gæster

Læserklubben tager til Aarhus for at opleve Søren Dahl fra Café Hack, en af landets mest populære radiostemmer.

Hver uge inviterer Søren Dahl kendte, aktuelle og spændende gæster ind på den traditionsrige Café Hack. Altid velforberedt og med ægte interesse i mennesket, formår han at lokke hemmeligheder ud og få det bedste frem i den, han taler med. Snakken kommer vidt omkring, og krydres med den allerbedste musik inklusiv frokost.

Med Skave Turistfart kører vi fra Herning, Hammerum, Ikast og Silkeborg onsdag 4. april mellem klokken 08.30 og 09.30. Vi sigter direkte mod centrum og Bispetorv, hvor Café Hack har til huse sammen med Aarhus Teater i arkitekt Kampmanns smukke teaterbygning fra 1900.

Spændende gæster
Radioprogrammet Café Hack blev pludseligt lukket i begyndelsen af marts 2017 efter 14 år, men i dag er der indgået et nyt samarbejde med YouSee om det nye program, kaldet Dahl på Hack. Det er de cirka en million faste lyttere meget glade for. Hovedingredienserne er stadig den gode samtale og god tid med spændende gæster og en bred musik-playliste.

Publikum er en vigtig del af optagelsernes tilblivelse. Den ramme som publikum er med til at sætte, giver en ægthed i udsendelserne som er uundværlig.

Denne dags gæster er i skrivende stund endnu ikke afsløret, men du kan godt glæde dig til mødet med et par interessante personligheder.

Ved ankomsten til caféen serveres velkomstbobler, og kaffen får vi under første del af optagelsen. I pausen klokken 12 kan vi nyde dagens frokost inklusive en genstand.

Efter optagelserne venter bussen på os og kører en tur rundt i byen og ser nogle af seværdighederne inden vi returnerer til hjembyerne mellem klokken 14.30 og 15.30.

Prisen for avisens abonnenter er 595 kroner og i prisen er inkluderet velkomstbobler, kaffe, frokost inklusiv en genstand samt turleder.

Tilmelding til Læserklubben på [email protected] eller på telefon.