Narkopåvirket bilist: Fire unge endte i en hæk

Søren Nielsen 

Fire unge var heldige at slippe med skrækken, da de kørte galt lørdag aften på Vattrupvej ved Kjellerup

KJELLERUP Det kunne være endt helt galt for fire unge mennesker, der lørdag aften ved 22-tiden kørte galt på Vattrupvej ved Kjellerup.

De fire komkørende i vestlig retning, da føreren af bilen mistede herredømmet. Bilen rullede rundt og endte på taget i en hæk tilhørende en privat ejendom.

De fire unger mennesker var dog ikke mere medtaget, end at de selv kunne kravle ud af bilen. Dernæst løb de fra stedet. Det ringede vidner og fortalte politiet.

Vagtlederen hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at en patrulje blev sendt til uheldsstedet, og på vej dertil mødte patruljen faktisk fire unge, der stod ved Circle K i Kjellerup.

- Patruljen valgte at udspørge de unge, om de havde forbindelse til uheldet. Og det havde de. En 22-årig ung mand fra Them indrømmede hurtigt, at det var ham, som havde kørt bilen, som han i øvrigt havde lånt af sin mor. Med til historien hører også, at han ikke havde kørekort, fortæller vagtleder Allan Riis. Men sagen stoppede ikke der.

Politiet valgte at tage en narkotest på den 22-årige mand. Testen viste positiv udslag på narkotika i blodet.

Med i bilen var en 20-årig mand fra Frederikshavn-området. På ham fandt politiet en ulovlig foldekniv.

De sidste to i bilen var piger. Den ene pige var fra Karup, mens den anden var fra Aarhus.

Den 22-årige mand fra Them kan nu se frem til et betydeligt bødeforlæg, når man kender det præcise narko-indhold i blodet.

Den 20-årige fra Frederikshavn får ligeledes en bøde for besiddelse af den ulovlige foldekniv.