Fanfare, dronningevisit og ordensbånd på plejecenter

KRAGELUND Beboerne på Kragelund Plejecenter fik fredag besøg af Dronningen ved det årlige nytårstaffel, der blev fejret sammen med medlemmer af plejecentrets venneforening.

Her dukkede Dronningen traditionen tro op i skikkelse af Bodil Larson fra Kragelund, som trådte ind i plejecentrets fredagscafé til en fanfare leveret af medarbejder Peter Starcke på trompet og gulv-tamtam.

Dronningen af Kragelund holdt naturligvis en nytårstale med både sjov og alvor og fortalte, at hun allerede havde taget Hendes Majestæt Dronning Margrethes opfordring om at gøre noget unyttigt til sig ved at skifte sin hunds godbidder ud med champagne og fransk gåseleverpostej.

Ved nytårstaflet var der sildeanretning, øl, snaps og sodavand på bordene, og det festlige arrangement bød også på en anerkendelse af lokalleder på plejecentret, Tove Kamp Hansen. Hun er navnesøster til Dronning Tove, der var gift med Harald Blåtand. Men der kan naturligvis kun være én dronning i Kragelund, og derfor fik Tove Larsen under stort bifald overrakt et ordensbånd i form af et lilla skærf og en medalje med teksten »Tove af Danmark« indgraveret.