Jorn løb med turismepris

Brian Holst 

Jorn+Munch udstillingen vandt i dag Region Midtjyllands turisme tema-pris

SILKEBORG Tirsdag uddelte Region Midtjylland de årlige turisme-priser ved en ceremoni i Brande.

En tredjedel af de ni turist-aktører, der var nomineret til Region Midtjyllands store turismepris, var fra lokalområdet. Men det blev hverken Silkeborg Ildfestregatta, Visit Silkeborg eller Ry Outdoor Festival, der løb med den store pris. Den gik til kultur-stedet Fængslet i Horsens.

Til gengæld vandt Museum Jorn i Silkeborg Region Midtjyllands lidt mindre turistpris - temaprisen. I den forbindelse var museumsdirektør Jacob Thage på scenen for at modtage prisen for Jorn+Munch udstillingen, der ifølge indstillingen udmærkede sig ved at være »realiseret gennem værdikædesamarbejder på tværs af regioner og landegrænser«. Udstillingen havde omkring 70.000 besøgende på tre måneder.