Christian Friis Bach taler om globale udfordringer i Alderslyst

SILKEBORG Christian Friis Bach, general-sekretær i Dansk Flygtningehjælp og tidligere minister for udviklingsbistand, holder torsdag den 25. januar foredrag i Alderslyst Sognehus. Emnet er »Globale udfordringer, flygtningekrise og mennesker på min vej«.

Christian Friis Bach tager denne aften deltagerne med ud i den store verden. Verden synes at være fyldt med had og konflikt, og antallet af flygtninge og fordrevne er det højeste nogensinde med over 65 millioner. Men samtidig er alle verdens lande blevet enige om de 17 verdensmål, der er den stærkeste og fineste vision nogensinde.

Det bliver en aften med fokus på de globale udfordringer, flygtningekrisen, menneskerettighederne og om de mange mennesker, som Christian Friis Bach har mødt på sin vej.