SIF besejrede Horsens i første test

Mathias Hove Andersen 

Et selvmål og et straffespark afgjorde årets første træningskamp på Jysk Park

FODBOLD Torsdag eftermiddag spillede Silkeborg IF årets første træningskamp, hvor superligakollegerne fra AC Horsens blev besejret med 2-0 på Jysk Park.

Begge mål blev sat ind i anden halvleg, hvor gæsternes Mikkel Qvist ufrivilligt åbnede scoringen i det 58. minut. Umiddelbart inden havde indskiftede Gustaf Nilsson ramt stolpen, men Jens Martin Gammelby fulgte op i højresiden, og Horsens-spilleren var uheldig med at dirigere SIF-backens indlæg i eget net.

I det 72. minut blev Robert Skov sendt på banen, og godt 10 minutter senere afgjorde SIF-profilen kampen. Kantspilleren blev nedlagt i feltet efter et godt træk, og fra pletten var Robert Skov sikkerheden selv.

AC Horsens kom frem til et par store muligheder i de døende sekunder, men bolden kom ikke forbi Peter Friis Jensen, og så vandt SIF med 2-0.