BSV knuste eksotisk modstander

Mathias Hove Andersen 

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen var tilfreds med indsatsen i storsejren over Chiles landshold

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg hentede en storsejr i årets første træningskamp, da Chiles landshold fredag blev besejret med 42-17 i Jysk Arena.

- Det gælder altid om at sige ja til den slags kampe. Det er altid godt at møde nogle hold med en anderledes kultur og en ny tilgang til håndbold. Vi kender dem overhovedet ikke, og det er både indspirerende og godt at få testet vores koncept mod en ukendt modstander, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

BSV satte sig tungt på kampen i første halvleg, og værterne kunne gå til pause med en komfortabel føring på 17-7.

- Jeg havde nok regnet med, at vi ville få mere modstand, men holdet fortjener alligevel et skulderklap. Drengene har arbejdet hårdt de seneste 14 dage, hvor vi har trænet hårdt rent fysisk, så det er ikke bare lige at gå ind og spille en koncentreret kamp, hvor man får så mange ting til at virke. Det var dejligt, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Næste træningskamp spilles tirsdag 23. januar klokken 19 i Middelfart, hvor GOG er modstanderen.