Officielt: SIF sælger stjerne til FCK

Michael Helligsø 

Silkeborg IF har solgt Robert Skov til de forsvarende danske mestre fra FC København

FODBOLD Så er det officielt.

Silkeborg IF har netop meddel, at klubben har solgt kantspilleren Robert Skov til de forsvarende danske mestre fra FC København.

Kun lægetjek og Robert Skovs kontraktforhandlinger med FC København mangler, før klubskiftet er på plads.

Der nævnes ingen pris, men Midtjyllands Avis erfarer, at salget indbringer SIF omkring 7,5 millioner kroner.

- Vi glæder os over at have haft et stort talent som Robert i klubben i mange år, og vi glæder os over at han har udviklet sig til en spiller, der er attraktiv for mange store klubber i Europa. Samtidig er vi stolte over at han har udviklet sig til at være den store profil, som tilfældet har været i de seneste par sæsoner, siger SIF-manager Peter Sørensen om salget.

Silkeborg IF er i dag blevet enig med FC København om transfer-betingelserne for Robert Skov. Kun lægetjek og Robert Skovs kontraktforhandlinger med FC København mangler, før klubskiftet er på plads.

Han nåede at spille 106 kampe og score 24 mål for Silkeborg IF.

- At det er FC København, Robert skifter til, betyder at han relativt let vil kunne tilpasse sig den måde, holdet spiller på, og jeg håber, at han efter en tid i København vil udvikle sig yderligere og tage flere skridt i karrieren, siger Peter Sørensen.

Han skal nu finde ud af, hvordan SIF-profilen erstattes.

- Det er jo altid en træners hovedpine, når en stor profil rejser videre i karrieren, og det håndterer vi i den sportslige stab. Det er et led i vores strategi, at vi skal udvikle spillere, der er gode nok til at tage skridtet videre fra SIF, så jeg glæder mig over, at det er lykkedes for Robert Skov. Jeg havde foretrukket, at skiftet først var sket til sommer, men det var nu, at muligheden bød sig, siger Peter Sørensen.