Læserklubben: Eventyr på fantastiske Fæerøerne

Otte dage sprængfyldte med forrygende oplevelser i selskab med den dygtige rejseleder, Birte Nedergaard. Turen foregår 9.-16. juli

På Færøerne er der klar luft og i bred forstand »højt til loftet«. Her kan vejret trækkes frit og udbesværet. Storslåede naturpanoramaer stjæler billedet sammen med grønne fjelde, blå fjorde, fuglefjelde og farverrige bygder.

For ikke længe siden var de grønne øer kun en destination for eventyrlystne opdagelsesrejsende, vanskelig at komme til og endnu vanskeligere at rejse i.

Sådan er det heldigvis ikke længere, og igen i år har Læserklubben i samarbejde med Euro-Tema Specialrejser lavet en fantastisk sommerrejse til de 18 grønne øer. Tag med på oplevelse og lad dig begejstre af lyset og vejrets evige skiften.

Rejselederen er eminent til at gribe øjeblikkene, så forbered dig på en rejse ud over det sædvanlige 9.-16. juli.

Legendarisk atmosfære
Igen i år skal deltagerne bo lige i smørhullet på det ældre, pæne og meget velfungerende Hotel Hafnia (med det lækre køkken). Beliggenheden midt i Tórshavn giver let adgang til hele »hovedstaden«.

Avisernes gæster har gennem flere år nydt godt af Hafnias gode mad og skønne atmosfære. Halvpensionen er god og alsidig med stor morgenbuffet og skiftevis buffet og torettersmenu til middag. Der findes også en bar på hotellet.

Birthe Nedergaard har fastlagt et program for ugen, hvor læserne får set og oplevet en masse, men hvor der også er tid og plads til spontanitet eller til at få sjælen med.

Naturen her er så speciel og vidunderlig, at man flere gange blot skal nyde og være.

Se hele det store udflugtsprogram påeller rekvirer det på avisen.

Vejret på Færøerne kan variere meget, så der skal medbringes fornuftigt fod- og overtøj. Udflugtsprogrammet kan ændres, hvis vejret kræver det, og ændringerne sker alene ud fra rejselederens skøn.

For at få det maksimale ud af turen, anbefales det at være godt gående.

Det koster
Prisen for rejsen er for avisens abonnenter 12.998 kroner per person i dobbeltværelse. Ikke-abonnenter kan deltage for 13.298 kroner per person. Eneværelsestillæg på 700 kroner.

I prisen for denne ugelange rejse er inkluderet:

Informationsmøde i god tid inden afrejsen

Bus til Billund t/r ved minimum 20 deltagere.

Fly Billund-Vagar t/r

Syv overnatninger på Hotel Hafnia

Halvpension på hotellet

Dansk rejseleder hele vejen

Buskørsel med stort program på Færøerne

Naturlige entréer og afgifter

Tilmelding til Læserklubben på [email protected] eller på telefon 96263756/87228469