SIF tabte den første test i Spanien

Mathias Hove Andersen 

Davit Skhirtladze sendte SIF i front, men føringen blev formøblet mod Vålerenga

FODBOLD Onsdag eftermiddag spillede Silkeborg IF den første testkamp på træningslejren i Spanien, og mødet med norske Vålerenga endte med et smalt nederlag på 1-2 for SIF’erne.

SIF tog ellers føringen i det 30. minut, hvor Sammy Skytte blev sparket ned i feltet, og dommeren pegede korrekt på pletten. Straffesparket tog Davit Skhirtladze sig af, og han udplacerede sikkert den norske keeper og sendte danskerne på 1-0.

Vålerenga svarede dog igen seks minutter senere, hvor Tobias Salquist mistede bolden i opstillet, og efterfølgende var Mikkel Vendelbo uheldig med at sætte gang i en norsk kontra. Bolden blev spillet på tværs i feltet, hvor Henrik Kjelsrud Johansen hamrede bolden i nettet til 1-1.

SIF-keeper Thomas Nørgaard, der havde disket op med en lynhurtig refleksredning tidligere i halvlegen, var chanceløs ved scoringen.

Efter pausen skiftede Vålerenga hele holdet, og SIF’erne kom bedst fra land i anden halvleg. Ikke desto mindre kom danskerne bagud 1-2 i det 71. minut, hvor Fitim Azemi blev sendt alene i dybden og udplacerede Thomas Nørgaard i målet.

Senere fik Magnus Mattson muligheden for at udligne, men fra en fri position i feltet sparkede det offensive talent bolden over Vålerenga-målet, og der blev ikke scoret mere i opgøret, som SIF tabte 1-2.

På lørdag spilles den sidste træningskamp på turen, hvor polske Legia Warszawa er modstanderen.