Mange reaktioner fra læsere: Stor bekymring om forsvundet el-scooter

Adam Haff 

Efterlysning af ældre mands scooter har fået flere til at kontakte politiet og omtale sagen på facebook

SILKEBORG Omtalen i Midtjyllands Avis onsdag af en el-scooter, der er blevet stjålet fra en 82-årig mand, har rørt mange mennesker.

På vores facebook-side kommenteres tyveriet en del. Og flere spørger, om el-scooteren er identisk med en el-scooter mærket »Jørgen Larsen«, der er set ved Rema 1000 på Nørrevænget i Silkeborg.

Men det er det ikke, oplyser politiassistent Flemming Just, politiet i Silkeborg.

- Vi kan mærke, at folk gerne vil hjælpe i en sag som denne. Vi har allerede haft et par henvendelser, og vi har fået konstateret, at scooteren ved Rema 1000 ikke er den efterlyste, siger Flemming Just.

Han er glad for at folk vil hjælpe med at genforene den ældre mand med hans transportmiddel. Scooteren blev på et tidspunkt mellem torsdag i sidste uge og i onsdags stjålet mens den holdt i et indgangsparti til en ældrebolig på Borgergade.

Scooteren er metalgrå og en model »Karma 731«. Og skal hurtigt hjem til ejermanden, mener blandt andre Connie Skriver Mikkelsen:

»Det er da frygteligt for den ældre herre, at nogen kunne være så grufulde at stjæle hans scooter. Håber den kommer hjem til ham igen, meget meget snart«, skriver hun på facebook.

Hvis man finder den stjålne scooter vil politiet gerne have besked på telefon 114.