SIF tabte til de polske mestre

Mathias Hove Andersen 

Der blev ingen sejr til Silkeborg IF på træningslejren i Spanien

FODBOLD Lørdag eftermiddag spillede Silkeborg IF den sidste testkamp på træningenlejren i Spanien, og mødet med de polske mestre fra Legia Warszawa endte med et SIF-nederlag på 0-2.

Efter en lige indledning med sporadiske muligheder til begge hold tog Legia Warszawa føringen i det 31. minut, hvor Armando Sadiku fik en friløber. Den albanske angriber var sikkerheden selv foran målet, hvor han udplacerede Peter Friis Jensen og sendte bolden i kassen.

SIF kom fint igen umiddelbart efter scoringen, og et par gange i første halvleg så et ud til, at danskerne kunne være blevet tilkendt et straffespark, men dommerens fløjte var tavs.

I pausen skiftede Legia Warszawa alle markspillerne, men der var stadig stor kvalitet på mesterholdet, og SIF’erne havde svært ved at skabe noget i offensiven. Afgørelsen faldt i det 70. minut, hvor Jarosław Niezgoda blev spillet fri i SIF-feltet og fordoblede føringen.

Umiddelbart inden havde SIF skiftet prøvespilleren Henri ud. Den finske A-landsholdsspiller havde leveret en godkendt indsat på højrekanten med enkelte gode aktioner - uden for alvor at skinne igennem.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, og SIF fik dermed ingen sejr på træningslejren, hvor holdet tabte 1-2 til norske Vålerenga i midtugen.

Søndag træner SIF-truppen for sidste gang i det sydøstlige Spanien, og tidligt mandag morgen sættes kursen mod Danmark.

Generalprøven mod Randers FC spilles fredag 2. februar klokken 14 på Jysk park.