BSV’erne henter serbisk bagspiller

Peter A. Sørensen 

Tidligere Flensburg-spiller skal forstærke Bjerringbro-Silkeborg

HÅNDBOLD Den serbiske bagspiller Drasko Nenadic er klar som ny BSV-spiller.

27-årige Nenadic har længe været i kontakt med Bjerringbro-Silkeborg, og han er med, når BSV’erne onsdag aften spiller sæsonens sidste testkamp. Her kommer Århus Håndbold til Jysk Arena.

Drasko Nenadic skifter dermed med øjeblikkelig virkning fra Füchse Berlin til den midtjyske ligaklub på en aftale, der løber frem til sommerferien.

- Jeg har haft fire gode år i Tyskland, og nu har jeg fået en rigtig god mulighed i Bjerringbro-Silkeborg. Det er en stærk klub, som kæmper for at vinde titler, og det er vigtigt for mig, at klubben har ambitioner. Jeg vil vinde hver eneste gang, siger Drasko Nenadic.

Bagspilleren fra Serbien er bror til den serbiske landsholdsprofil Petar Nenadic, og han har udover Füchse Berlin optrådt for HSV Hamburg og Flensburg-Handewitt i Bundesligaen. Herfra kender han blandt andre Michael Knudsen, der anbefalede et skifte til Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg talte med Knudsen, som er en god ven fra Flensburg-Handewitt. Han har hjulpet mig og fortalt mig mange gode ting om Bjerringbro-Silkeborg. Jeg har hørt, at det en god og en ambitiøs klub, og at det er en lille familie, siger Drasko Nenadic.

Den serbiske bagspiller har været hårdt ramt af skader i de seneste år og har dermed spillet meget lidt, så i BSV-lejren gælder det om at få ham tilbage i topform.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er dog ikke i tvivl, at Nenadic vil forstærke holdet.

- Drasko er en alsidig spiller, som styrker holdet både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt. Han har stor erfaring trods sine 27 år og bliver en kærkommen forstærkning af vores hold forud for de mange kampe, der venter os i forårssæsonen.

- Vi lod tidligere på sæsonen Kasper Olsen gå til SønderjyskE, og vi er på den måde blevet fuldtallige igen. Drasko er dygtig, og fysisk passer han godt ind i den måde, vi spiller vores forsvarsspil på, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

BSV indleder forårssæsonen onsdag den 7. februar på hjemmebane mod SønderjyskE, og allerede lørdag den 10. februar tager de hul på EHF Cup-gruppespillet mod Tatran Presov fra Slovakiet. Nenadic ser frem til et spændende forår.

- Jeg glæder mig. Jeg har spillet to kampe om ugen før, og jeg synes, at det er fedt med mange kampe både i den danske liga og i EHF Cup, fortæller den serbiske bagspiller.