SIF køber kantspiller i Randers FC

Peter A. Sørensen 

SIF henter forstærkning på transfervinduets sidste dag

FODBOLD På den sidste dag i januars transfervindue har Silkeborg IF hentet forstærkning. Hos den jyske superligakonkurrent Randers FC har klubben fra Søhøjlandet købt midtbanespilleren Vladmir Rodic fri af hans kontrakt i Kronjylland. I Silkeborg IF er Vladimir Rodic kommet på en kontrakt af 3,5 års varighed.

- Vi har hentet en dygtig spiller til den offensive midtbane. Rodic kan dække begge kanter og også spille den centrale 10’er-position, siger Silkeborg IF’s manager Peter Sørensen.

Den 24-årige midtbanespiller fra Montenegro kom til Randers 31. august 2017 og blev i efteråret noteret for 12 superligakampe, 1 mål og 2 assists. Han var med fra start på den offensive venstrekant, da Randers besøgte JYSK park 3. december i fjor, hvor SIF vandt 3-2.

Rodic debuterede for Randers i 4-1 sejren over AGF 9. september og spillede fra start i samtlige kampe resten af efteråret.

- Vi har fulgt Vladmir Rodic gennem længere tid, bl.a. da han spillede for mine gamle venner i Malmø FF, og han har stået højt på ønskelisten længe. Nu fik vi muligheden for at hente ham, siger Peter Sørensen, der har en aktiv fortid i den svenske storklub, som han spillede for i to sæsoner i starten af årtusindet.

Under ledelse af træner Åge Hareide var Vladimir Rodic med i Malmø FF’s Champions League-kampagne i 2015, hvor svenskerne spillede sig i gruppespillet efter sejre over bl.a. Redbull Salzburg, hvor Rodic scorede, og Celtic. Malmø FF blev i gruppespillet parret med Real Madrid, Paris Saint-Germain og Shaktar Donetsk.

Vladimir Rodic er den anden montenegriner, der kommer til at stille op i SIF’s røde trøje. Den første var Rajko Lekic, der over to perioder i 00’erne spillede 121 kampe og scorede 76 mål for SIF.