Narkopåvirket kvinde måtte på sygehuset

Adam Haff 

Politiet havde travlt i nattelivet. Flere blev skrevet for uorden i Nygade og en narkopåvirket kvinde måtte må sygehuset

SILKEBORG Natten til lørdag måtte politiet flere gange i aktion i Silkeborgs natteliv.

Patruljerne talte med en del bygæster og i nogle tilfælde var det nødvendigt at oprette en sag. Fredag aften klokken 22.15 fattede politiet mistanke til en gruppe unge ved en bil i Bios Gård. I bilen og på jorden lå der knap fire gram hash og hash-smulder, som en 17-årig ung mand blev sigtet for at have.

Kort før klokken 02 havde en patrulje fat i en 21-årig lidt voldelig mand, som på Nygade skubbede en anden ungersvend.

Manden var ikke til sinds at falde ned på jorden igen og det endte med, at han måtte kortvarigt anholdes. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og så blev han bortvist fra stedet.

10 minutter senere spottede patruljen en 42-årig mand, der stod og tissede op af en mur i Nygade. Det blev han sigtet for.

02.11 blev politiet tilkaldt til Diskotek CC, der holdt technofest. En 25-årig kvinde fra Randers var blevet rigtig dårlig, angiveligt på grund af narko. Hun blev hentet af en ambulance. Kvinden havde lidt euforiserende stoffer i form af ketamin og det blev hun så sigtet for.

Fire minutter senere var den gal med en 25-årig silkeborgenser. I Nygade optrådte manden voldeligt. Betjentene bad ham forlade stedet og det blev han så sur over, at han mødte politifolkene med forskellige ukvemsord.

Derfor endte den 25-årige med at blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 03.15 skrev en patrulje nattens sidste bygæst. Det var i gården bag Diskotek CC at politiet så en 22-årig mand fra Vejle, der var kraftigt narko-påvirket. Manden havde fem ecstasy-piller og tre lsd-frimærker på sig. Det blev han sigtet for.