Mate Vatsadze sikrede SIF det ene point. Foto: Martin Ballund

Stærke sønderjyder slagtede sagesløse SIF’ere

Mathias Hove Andersen 

Den truende konkurs i Lyngby var stærkt medvirkende til, at SIF-reserverne fik store klø af Sønderjyske

FODBOLD Silkeborg IF fik en lussing i årets første reserveholdskamp, som superligakollegerne fra Sønderjyske vandt med hele 5-0 i Haderslev.

Reserveligaen plejer at være stedet, hvor de næstbedste spillere får værdifuld kamptræning, men i mandagens opgør stillede sønderjyderne med hele kavaleriet, da det var den sidste test inden weekendens superligastart.

Dagen forinden skulle Sønderjyske have spillet generalprøve mod Lyngby Boldklub, men de kongeblå meldte afbud til træningskampen på grund af den truende konkurs, som hænger over klubben.

Det var således et stærkt besat hjemmehold, som dominerede opgøret i grænselandet, hvor pausestillingen var 4-0.

Michael Uhre scorede tre gange i opgøret, hvor Simon Kroon også kom på måltavlen, og gæsterne fra SIF bidrog ufrivilligt til målfesten med et selvmål af Jeppe Gertsen.

Selvom det var ventet, at Sønderjyske ville sidde tungt på tingene, var det ikke et urutineret SIF-mandskab, der åbnede ugen i Haderslev.

Thomas Nørgaard vogtede således målet, og det var flere velkendte navne på holdkortet.

Gregor Sikosek, Jeppe Gertsen, Ibrahim Moro, Casper Sloth, Magnus Mattsson, Marc Rochester Sørensen, Jeppe Okkels og Mate Vatsadze var således alle med fra start.