Svære forhandlinger om Tvilum

Kenneth Husum 

FÅRVANG 700 Tvilum-medarbejdre bliver i dag kl. 11.30 orienteret om fremtiden for deres arbejdsplads.

Der har i weekenden været forhandlinger om et køb af virksomheden, der fredag sendte medarbejderne hjem.

Ifølge JP Finans’ oplysninger har der gennem weekenden været drøftelser med op mod tre mulige parter til overtagelse af hele eller dele af selskabet, så der kan bevares så mange arbejdspladser som muligt.

Advokat Morten Hans Jakobsen fra Gorrissen Federspiel ønsker dog ikke at uddybe drøftelserne.

- Vi er i løbende dialog og drøftelser om en mulig fremtid for Tvilum. Mandag vil vi give en status til de ansatte i det danske møbelselskab. Men det er ikke sikkert, at vi da har en endelig plan klar, siger han

Møbelselskabet har siden 2013 været ejet af den lille amerikanske kapitalfond Revolution Capital Group, der også har siddet på flertallet i bestyrelsen. Men få dage før konkursen trak de sig fra den danske virksomhed.