Tvilum-konkurs rammer også Jysk

Kenneth Husum 

FÅRVANG Tvilums konkurs rammer også Jysk, der benytter den store møbelvirksomhed som en af sine producenter.

- Vi får produkter leveret fra fabrikken og følger dermed situationen nøje. Det er klart, at vi er interesserede i at vide, om selskabet overlever, eller om vi må finde en anden leverandør, siger kommunikationsdirektør i Jysk, Rune Junberg Pedersen, til TV 2.

- Vi står ikke umiddelbart i en i situation, hvor vi risikerer at løbe tør, men det er klart, at hvis det ikke lykkes for fabrikken at komme op at stå igen, kan det få konsekvenser på den lange bane, siger han.

Jysk har tidligere købt en møbelvirksomhed, der var i knæ. Det skete for et par år siden, da Jysk overtog Astona, der er storleverandør af sengeborde og kommoder.

Det var en langvarig proces, hvor det tog konkurrencemyndighederne op mod et år at give grønt lys til overtagelsen.