Berit er tilbage på banen

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Halvanden måned efter frisør Berit Thomsen og hendes kompagnon Ole Pedersen, lukkede Hair Design på Vestergade, er Berit Thomsen klar med ny salon på Christians 8’s Vej

SILKEBORG Allerede længe før lukningen af Hair Design på Vestergade, var Berit Thomsen klar over, at hun ikke skulle til at være »hjemmegående«.

Dertil var ønsket om at bevare kontakten til faget og kunderne for stort. Og det samme var energien. Og efter halvanden måned uden en saks i hånden, er Berit Thomsen glad for, at hun torsdag kan byde kunderne velkommen til sin nye salon på Christians 8’s Vej.

Skal ikke gå hjemme
- Nu har jeg prøvet at gå hjemme siden den 22. december. Bevares, der har da været ting at lave og nok at se til i forbindelse med åbningen af min nye salon, men jeg er i hvert fald blevet bekræftet i, at det der med at gå hjemme, det er ikke mig, siger Berit Thomsen og tilføjer.

- Og det er jo fantastisk at erkende, at det derfor er den helt rigtige beslutning, jeg har truffet, siger hun.

I salonen er håndværkerne ved at være færdige, og de sidste dage op til åbningen, går med at stille varer på plads og indrette. Og så selvfølgelig få salonens navn gjort synlig ud til Christians 8’s Vej.

Og her er der ikke de store overraskelser.

Salonen bærer navnet »Hair Design«. alt andet ville være forkert, lyder det fra Berit Thomsen.

- Jeg kunne ikke tænke mig det anderledes. Det er det, jeg altid har været kendt under. Og jeg har de samme produkter i butikken og bruger de samme produkter fra La Biosthetique, så det mest naturlige, siger Berit Thomsen.