Fagforening tilfreds med dom i grov voldssag

Kenneth Husum 

SILKEBORG Der faldt i går dom i den grove voldsag mod en skattemedarbejder i Silkeborg.

Fagforeningen DJØF kalder det tilfredsstillende, at to voldsmænd er blevet dømt i sagen, hvor en 38-årig kvindelig skattemedarbejder blev overfaldet foran sit bopæl.

- Jeg er rigtig glad for, at der er faldet en dom. Det er uacceptabelt, at man kan blive overfaldet for at passe sit arbejde, siger formand for Djøf Offentlig, Sara Vergo til TV Midtvest.

48-årige Adam Mirsepasi er blevet idømt tre år og 11 måneders fængsel, mens den 29-årige medgerningsmand fra Bulgarien, Deniz Mehmed Syuleyman, har fået tre års fængsel for grov vold. Oveni er han blevet udvist af Danmark.

Sara Vergo advarer mod en mere rå tone, der kan gå ud over offentligt ansatte.

- Heldigvis har vi kun meget få sager, hvor medlemmer bliver udsat for den slags ting, og vi har aldrig oplevet noget lignende som denne sag. Men det sætter fokus på, at man ikke må være utryg, når man passer sit arbejde. Men vi har noteret os, at der er en situation, hvor tonen er blevet meget rå, blandt andet hvor ansatte bliver svinet til på sociale medier, forklarer hun.