Cecilie Bech lettet oven på bruddet med Rasmus Tantholdt

Rasmus Viuff 

Anne Glad, livsstilsdame i »Kender du typen« får nu et ekstra job hos DR. 45-årige Anne skal fra næste måned have sit eget program på DR P4. Hun skal lave en litteraturpodcast, der hedder »Bogselskabet«. Her skal Anne møde en række aktuelle danske forfattere, fortæller Billed-Bladet.

Hvem hun skal møde, er endnu ikke offentliggjort. Men programmet skal jo også være aktuelt.

Udlændige- og integrationsminister Inger Støjberg (V), 44, har mistet sin far. Mathias Støjberg blev 87 år og han døde efter længere tids sygdom, fortæller Skive Folkeblad.

- Han betød utroligt meget for mig. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har været tæt knyttet til mig far, siger Inger Støjberg.

Hun var med ham til utallige politiske møder helt fra barndommen og fik dermed tidligt lært den verden at kende, som hun senere har været en del af.

Linse Kessler, 51, sætter gang i noget nyt i sit liv, fortæller Ekstra Bladet. Hun åbner nu en bed & breakfast i Mijas i Spanien. Stedet kommer til at hedde Linses Bed & Breakfast.

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt »hold kæft hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt land. Måske arbejde?« Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det, siger Linse.

- Mange vil nok tænke, hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan jo hurtigt flyve herned og komme så tit de vil. Heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag.

Linses nye liv betyder ikke, at vi skal sige farvel til »Familien på Bryggen« på TV3. Serien fortsætter.

Lotte Friis, 29, tidligere svømmepige og Vild med-danser, har fået nyt job. Hun skal lave radio i Aarhus.

- Jeg har fået job hos P4 på »Formiddag på 4’eren«. Det bliver rigtig fedt, siger Lotte Friis:

- Jeg begynder 1. marts, så det er »hu hej vilde dyr«. De første par måneder får jeg et værelse, og når min kærestes fodboldsæson er ovre, kommer han derover, og så skal vi have en lejlighed.

Nicklas Bendtner, 30, dansk fodboldangriber med succes i Norge, har ikke længere kontakt til sin far, Thomas Det sker efter, at det gik skidt med forretningen Noble by bendtner.

- Der er ting, jeg ikke vil gå i detaljer med, men han kørte i mange år min karriere efter, hvad der var godt for ham og hans makkere, siger Bendtner i Euroman.

Han har ikke haft kontakt til sin far i tre år. Han føler, at der er en tillid mellem ham og hans far, der er blevet brudt. Nicklas har tidligere også haft et skidt forhold til sin mor, men det har ændret sig.

Michael Wulff, 45, dansk komiker og manuskriptforfatter, skal giftes med sin 20 år yngre kæreste, Xenia.

- Det var faktisk Xenia, der friede, fortæller Wulff til Se og Hør:

- Det er nye tider - stærke kvinder, tøvende mænd. De to skal giftes til sommer, og det er besluttet, at vielsen ikke skal ske i en kirke.

Kim Larsen, 72, kommer snart ud at spille igen. Han er ramt af prostatakræft, men behandlingen går godt, beretter Se og Hør, der citerer fra Larsen-bandet Kjukkens Facebook-profil. Her står med manager Jørn Jeppsen som afsender:

- Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsener. Det går rigtig godt fremad med Kim Larsen, og han følger rekreationsplanen fint. Han og bandet ser meget frem til sommerkoncerterne.

De byder blandt andet på en optræden på Smukfest i Skanderborg 8. august.

Cecilie Beck, blond TV-vært på 47, erklærer sig nu lettet oven på bruddet med Rasmus Tantholdt. Jeg føler en enorm lettelse over at være kommet ud af noget, som var så slidsomt, siger Cecilie i Alt for damerne:

- Og nu taler jeg i fuld erkendelse af mit eget ansvar, men det fandme hårdt at rende rundt og arbejde på et parforhold, som man kan mærke ikke fungerer. Ville jeg ønske, han havde fundet en anden, som jeg ikke betragtede som min veninde og gode kollega? Ja, gu ville jeg så. Er det noget, jeg kan styre? Næh.

Sangerinden Medina, 35, har været lidt stille. Der er ikke kommet mange nye gode sange i lang tid. Men nu sker der noget nyt. Medina skal give kirkekoncerter. Det sker i Sct. Pauls Kirke i Aarhus samt i en kirke i det københavnske. Fire koncerter i alt, hvor hun synger kun akkompagneret af en guitar og et klaver. Spændende.