Endnu en stor skalp til Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

En fremragende første halvleg sørgede for en udesejr mod Viborg

HåNDBOLD Silkeborg-Voel har ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt.

I sidste uge vandt holdet overraskende over FC Midtjylland på udebane, og onsdag aften fortsatte Voel de fine taker mod det tidligere storhold fra Viborg HK, der i egen hule blev besejret med 25-30.

Det var den fjerde udesejr i træk til Silkeborg-Voel, der med runder tilbage af grundspillet har direkte kurs mod en plads i slutspillet.

Sejren blev grundlagt på en fremragende første halvleg, hvor Viborg slet ikke kunne styre Voels hurtigløbere, der med seks scoringer i træk forvandlede stillingen 4-7 til 4-13.

Stine Skogrand sørgede i sidste sekund af første halvleg for, at pausestillingen hed 10-18 i udeholdets favør, og på det tidspunkt lignede det for alvor en overbevisende storsejr.

Kort inde i anden halvleg kom Silkeborg-Voel foran med hele 10 mål, men efter et rødt kort til Viborgs Carin Strömberg, der tacklede Sofie Bæk Andersen i hovedet, blev hjemmeholdet vækket fra dvalen.

Samtidig havde udeholdet pludselig meget sværere ved at score, og så lugtede Viborg pludselig blod.

Midt i anden halvleg kom værterne på 19-24. og resten af kampen blev en nervøs omgang for Silkeborg-Voel.

Tre minutter før tid faldt afgørelsen dog, da Sofie Bæk Andersen, der igen var blandt sit holds bedste, scorede til 22-27.

Opgøret endte 25-30, og dermed har Silkeborg-Voel alle muligheder for at sikre en plads i slutspillet.

I de sidste fire runder venter der kun opgør mod hold fra tabellens nedre halvdel.