Transferfri rival på besøg i SIF: Manager afviser interesse

Mathias Hove Andersen 

Tidligere SIF-profil blev onsdag vist rundt på Jysk Park, men Peter Sørensen afviser, at et comeback er på tale

FODBOLD Midtvejs i onsdagens SIF-træning dukkede et velkendt ansigt op på Jysk Park, hvor 25-årige Daniel A. Pedersen blev vist rundt af kommunikationschef Niels Frydenlund.

Den tidligere SIF-spiller har kontraktudløb til sommer og kan således frit forhandle med andre klubber, men dagens visit i Søhøjlandet er ikke ensbetydende med en snarlig genforening.

AGF-truppen havde fri onsdag, og midtbanespilleren benyttede lejligheden til at lægge vejen forbi byens nye fodboldstadion for at høre om de tiltag, som SIF har gjort for at få flere tilskuere på stadion.

Daniel A. Pedersen studerer sport management i Aalborg, og besøget var et led i en opgave, han arbejder med på sit studie.

Selvom onsdagens visit kunne sætte gang i spekulationer, havde det intet med silkeborgenserens fodboldfremtid at gøre. SIF-manager Peter Sørensen afviser også, at den nuværende AGF-spiller er på vej mod et comeback i klubben, hvor han fik sin fodboldopdragelse.

- Nej. Jeg har overhovedet ikke talt med ham, lyder det kort og kontant fra Peter Sørensen.

Daniel A. Pedersen skiftede fra SIF til AGF i 2015. Indtil videre har han spillet 62 superligakampe for de østjyske rivaler, mens han er noteret for 82 af slagsen i den røde trøje.

Midtbanespilleren fik fuld spilletid mandag aften, hvor AGF vandt 1-0 på udebane over Hobro IK.

SIF er p.t. godt besat på den centrale midtbane, hvor Casper Sloth, Sammy Skytte og Ibrahim Moro kæmper om pladserne, men de to sidstnævnte vil efter alt at dømme være mulige salgsemner i sommerens transfervindue.