Ventet storsejr til BSV efter søvnig start

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg besejrede HC Midtjylland i sikker stil, men klasseforskellen blev først tydelig efter pausen

HÅNDBOLD Det blev til den ventede hjemmesejr, da Bjerringbro-Silkeborg onsdag aften mødte HC Midtjylland i ligaen. 38-19 lød resultatet i Jysk Arena, hvor 1703 tilskuere var på plads.

BSV’erne indtager tredjepladsen og har nu 28 point efter 20 runder, mens GOG på andenpladsen har hentet 30 point i 19 kampe. Fynboerne spiller først på lørdag, hvor bundholdet Skanderborg tager turen til Gudme.

HC Midtjylland har skilt sig af med holdets største stjerner for at sikre driften i resten af denne sæson, men gæsterne hang alligevel fint på i første halvleg. En del af forklaringen var, at Aljosa Rezar blot blev noteret for en enkelt redning i BSV-målet i de første 30 minutter, og det virkede som om, at værterne havde svært ved at komme op i gear.

Der var ellers lagt op til klar BSV-dominans fra første fløjt, selvom kampen var den tredje på fire dage, men i første halvleg var det kun Johan Hansen, der sprudlede foran hjemmepublikummet. Fløjen blev noteret for otte scoringer og havde således stor andel i pauseføringen på 17-13.

Til sammenligning havde HC Midtjylland scoret henholdsvis fire og ni mål ved pausen i årets to første ligakampe mod Århus Håndbold og Aalborg Håndbold.

Efter pausen blev klasseforskellen dog tydelig, og med 19 minutter tilbage på uret kom BSV foran med 25-15. På det tidspunkt var sejrens størrelse det eneste ubesvarede spørgsmål, og da slutsignalet lød, kunne BSV’erne fejre en klar sejr på 38-19.

Søren Rasmussen blev noteret for syv redninger i anden halvleg, og Johan Hansen blev topscorer med 11 mål i opgøret.