Få mere ud af din hjerne

THEM Hjernen indeholder en stor og uudnyttet kapacitet, og ved hjælp af små rutiner kan du få din hjerne til at brænde af energi, passion og innovationslyst og undgå at brænde ud af overarbejde, tidspres eller frygt for fremtiden.

Det lover psykoterapeut og coach Anne Lyngsholm van der Ploeg, som ved et arrangement på Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus onsdag den 7. marts vil fortælle om, hvordan man får succes og holder hjernen sund og stressfri hele livet.

Det sker under overskriften »Work smarter, not harder«.

Dette begreb dækker over, at man kan ændre små rutiner i sit daglige arbejde og liv.

Anne Lyngsholm van der Ploeg har siden 2012 arbejdet med at skabe energi og flow i visionære og sensitive menneskers privat- og arbejdsliv og har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at få adgang til de intuitive dele af sindet.

Ved foredraget i Them lover Anne Lyngsholm van der Ploeg masser af energi, flow og inspiration. Hun vil komme med konkrete tips til, hvordan man udnytter hjernens uunyttede kapacitet og inddrager den i sit daglige arbejde. Desuden vil hun slutte aftenen af med en øvelse i at bruge hjernen smartere.