SIF’erne klar på kulde og dårlig bane

Peter A. Sørensen 

Mare Vatsadze er ude, og Peter Friis er heller ikke blevet klar. Flinta er med igen

FODBOLD Der venter hård kulde og sandsynligvis en tung, ujævn bane, når SIF’erne mandag aften skal til Haderslev for at møde Sønderjyske.

Med en sejr kan Silkeborg-holdet for alvor få top-6 i sigte.

- Hvis det bliver umuligt at spille, bliver kampen aflyst, men vi forbereder os på at spille en kamp under svære omstændigheder. Det bliver en kamp, hvor vi nok skal spille ldt mere direkte, siger manager Peter Sørensen.

Han har stadig en del skader i truppen.

- Vi er lidt usikre på nogle ting. Mate Vatsadze er ude med en skade, og Peter Friis er heller ikke blevet klar. Derudover er der nogle, som er småsyge, siger Peter Sørensen, der også har Sammy Skytte og Mikkel Vendelbo og ude Mikkel Cramer. Til gengæld har han Dennis Flinta tilbage, mens brasilianske Alex næppe kommer i spil. Han er dog med i truppen