Tyvene havde travlt på Silkeborg-egnen

Adam Haff 

Silkeborg og opland ramt af flere indbrud de seneste dage

SILKEBORG To villaer på Sølystvej blev i weekenden udsat for indbrud.

Fredag aften fik beboerne i det ene hus terrassedøren brudt op. Tyven stjal sølv og guld. Han tog et Omega herreur med inskriptionen »Nickelmann« og et dameur i guld med indgraveringen »Karen«.

Fra huset forsvandt også et sølvstempel-sæt med tilhørende brevåbner og pen.

Ved indbruddet natten til lørdag var gerningsmanden rundt i huset, men han stjal tilsyneladende ikke noget.

Andre huse i Silkeborg og opland måtte også holde for. Først på dagen fredag blev et vindue brudt op i en villa på Sindbjergvej i Sejs-Svejbæk. Tyven stjal en Garmin-gps, en Ipad, en Lenovo bærbar computer, syv Global køkkenknive, et Skagen herreur, penge, læderarmbånd og en kæde i hvidguld.

En af dagene 16. - 23. februar forsøgte en ukendt gerningsmand at stjæle en Peugeot personbil på Langdalsvej i Sejs-Svejbæk.

»Bilhjørnet« på Industrivej i Knudlund havde i samme tidsrum også indbrud. En rude blev knust, men der blev formentlig ikke stjålet noget fra firmaet.

Natten til lørdag var der indbrud i en landejendom på Bøllingsøgårdvej i Kragelund. Tyven blev tilsyneladende forstyrret undervejs. For ude på græsplænen fandt beboerne deres Arne Jacobsen-stol »Ægget«.

Flere private opbevaringsrum og skabe blev natten til lørdag brudt op i Silkeborg Rideklub på Funder Holmevej. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget.

En villa på Nis Petersens Vej i Balle blev fredag eller lørdag også ramt af indbrud. Beboerne mistede muligvis smykker og penge. Politiet har ikke fået en endelig opgørelse.

På Hovedgaden i Bryrup var der lørdag mellem klokken 16 og 21 indbrud i en villa. Tyven stjal parfume, et herreur og otte herreure af ukendte mærker.

I nogenlunde samme tidsrum blev der også begået indbrud i en landejendom på Løvevej i Vrads. Politiet oplyser, at gerningsmanden tog flere flasker vin, penge og smykker.