Bryrup får et nyt rytmisk kor

BRYRUP Bryrup får et nyt rytmisk kor.

Bag initiativet står Søren Kristian Frydenlund-Vad, der til daglig er afdelingsleder på Den Kreative Skole i Silkeborg.

- Jeg har fået flere forespørgsler om et lokalt rytmisk kor. Der er kommet en del nye tilflyttere til byen, så jeg håber, at nogle af dem kan få fornøjelse af at synge sammen med andre og på den måde lære nye mennesker at kende. Koret er for alle med en tone i livet, siger Søren Kristian Frydenlund-Vad.

Han er uddannet kor- og orkesterleder fra Musikkonservatoriet i Aarhus og har i tidens løb ledet flere kor, blandt andre Caramba, Swing Singers og »Matroner med Baroner«, som tidligere huserede i den daværende Them Kommune.

Opstarten på det nye kor finder sted på torsdag den 1. marts i musiklokalet på Bryrup Skole.

- Jeg glæder mig til igen at udfolde mig sammen med et kor og er i fuld gang med at lave nye arrangementer tilpasset Bryrup Koret, siger Søren Kristian Frydenlund-Vad.