Foredrag og generalforsamling i Hjerteforeningen

SILKEBORG Hjerteforeningen i Silkeborg holder generalforsamling torsdag den 8. marts om aftenen i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg. Forud for generalforsamlingen er der foredrag ved ledende overlæge på Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, Ulrich Fredberg.

Fredbergs emne er »Nye, mere hensigtsmæssige patientforløb«. Han ser på, om sådanne forbedrede tilbud kan betyde højere kvalitet, bedre samfundsøkonomi, større patienttilfredshed samt forbedret uddannelse kombineret i samme patientforløb.

Hjerteforeningen og Dansk Cardiologisk Selskab har i år sammen sat fokus på bedre sammenhængende patientforløb, mere forebyggelse og mindre social ulighed gennem kampagnen »En helhjertet indsats«.

Efter foredraget er der ordinær generalforsamling.

Af hensyn til aftenens traktement er der tilmelding til formanden, Karen Elisabeth Holm.