Talentfuld SIF’er forlænger aftale

Søren Nielsen 

Fans kunne for alvor se ham i aktion mandag aften i Haderslev. Nu er han sikret i flere år fremover

FODBOLD En længevarende professionel fodboldkarriere er nu en kendsgerning for den talentfulde Valance Nambishi, der tirsdag har indgået en tre-årig aftale med Silkeborg IF. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

– Jeg har det dejligt. Jeg føler, at det er et af mine store mål, som er nået lige nu, lød det fra en glad SIF’er, som nu kan fortsætte sin udvikling på banen, hvor den omskolede midtbanespiller har fået chancen på venstreback-positionen.

– Nu har jeg det bare sådan, at nu skal jeg arbejde hårdt. Nu føler jeg lidt, at jeg kan trække vejret. Så nu handler det om at udvikle mig og blive bedre. Og så skal jeg vise, hvad jeg kan, fortæller Valance Nambishi .

Mandag spillede han for første gang fra start, da Silkeborg IF slog Sønderjyske med 1-0.

– Jeg har det dejligt. Jeg føler, at det er et af mine store mål, som er nået lige nu, lød det fra en glad SIF’er, som nu kan fortsætte sin udvikling på banen, hvor den omskolede midtbanespiller har fået chancen på venstreback-positionen.

– Hans talent er der ingen, der har været i tvivl om. Om det har rakt til Superligaen er vi måske første blevet sikre på i den seneste fortid, fortæller manager Peter Sørensen.