Trods polarkulden: Fest for foråret i Silkeborgs butikker

Medlemsbutikkerne i Handel Silkeborg holder »Fest for foråret« ugen ud

SILKEBORG Selvom polarkulden bider, er det stensikkert at foråret venter lige om hjørnet, og det vil Handel Silkeborg gerne markere ved en fest for foråret.

Til og med lørdag sætter butikkerne i midtbyen ekstra fokus mod foråret. Det sker blandt andet med nye forårs-varer på hylder og bøjlestænger, men naturligvis også med en lang række gode tilbud og oplevelser i butikkerne.

Og er man heldig, kan der være en økonomisk gevinst, for kunderne i byens butikker.

Gavekort på højkant
- Vi er rigtig glade for, at kunderne handler i vores medlemsbutikker, så vi fortsat kan byde på det fantastiske udvalg af butikker, som Silkeborg er kendt for, og derfor laver vi en anderledes event, siger eventkoordinator Claus Broe, Handel Silkeborg

- Vi sætter simpelthen tre Shopicity gavekort på højkant. Et på 3000 kroner, et på 2000 kroner og et på 1000 kroner. Disse gavekort kan anvendes i mere end 100 butikker i Silkeborg Kommune, og der er helt frit valg med, hvad man ønsker at købe for sit gavekort. Gavekortene gælder i tre år, så der er masser af tid til at overveje hvad det skal bruges til, siger han.

Handel Silkeborg har fået trykt 10.000 nummererede lykkenumre, som medlemsbutikkerne i gågade området uddeler til kunderne frem til og med lørdag.

Mandag den 5. marts udtrækkes tre vindere af gavekort.

- Vi håber naturligvis at rigtigt mange vil lægge vejen forbi midtbyen i Silkeborg og få en dejlig oplevelse når vi inviterer til Fest for foråret, siger Claus Broe.