Var du med i »Mig og Charly«?

Christian Kloch Larsen 

Midtjyllands Avis efterlyser lokale medvirkende i Silkeborg-klassikeren fra 1978

FILM Midtjyllands Avis ruller den lange, røde løber ud op til jubilæumspremieren på »Mig og Charly« 12. april og udkommer lørdag 7. april med et særtillæg om filmen. I den forbindelse søger vi efter statister her fra området, som var med i »Mig og Charly«. For det var ikke kun de to lokale hovedrolleindehavere, Kim Eduard Jensen og Helle Nielsen som Steffen og Majbritt, der var med til at gøre »Mig og Charly« til en særlig Silkeborg-film.

Der var også masser af statister her fra byen med i ungdomsfilmen fra 1978.

Var du med i filmen, har du nu mulighed for at få sikre dig billetter til gallapremieren i Bio Silkeborg torsdag 12. april, flere af hovedrolleindehaverne samt andre medvirkende fra dengang også er inviteret. Du skal bare kontakte avisen og fortælle din historie fra optagelserne af »Mig og Charly«.

Send en mail til [email protected] eller ring til Christian Kloch på telefon 87228446.